Gmail Schoolsoft

Leasing Kalkylator

kr
kr
mån
%

Kontantinsats normalt 10% av köpeskilling
Löptid normalt 5 år = 60 mån
Restvärde normalt 10%

CNC-teknik

Allt vi använder är tillverkat! För att tillverka produkter behövs duktiga tekniker med kompetens som täcker tillverkningskedjan från idé till färdig produkt - den kunskapen får du hos oss!

Tänkbara yrken efter utbildningen kan vara inom tillverkningsindustrin som CNC-tekniker, maskinoperatör, kvalitetstekniker mm - yrken där du blir en viktig del i ett större sammanhang och där du får jobba med många människor. Du får tillverka detaljer som dagligen behövs i vår teknikfyllda vardag.

CNC-teknik är för dig som gillar att arbeta med datorer och tycker det är kul med utmaningar och problemlösning.

 

Yrkescertifikat för CNC-tekniker

Smålands Tekniska College är ett certifierat testcenter för valideringssystemet VINTEKK2014.

VINTEKK står för validering av industriteknisk kompetens och är ett system för test som omfattar både teoretiska och praktiska moment och är framtaget med hjälp av ett stort antal industriföretag, Skärteknikcentrum och IF Metall.

Eleverna som läser CNC-teknik erbjuds före studenten att genomföra valideringen. Certifikatet är ytterligare en fjäder i hatten för drömjobbet.

Arbetsförmedling

Vi hjälper våra elever med sommarjobb under skoltiden och med arbetsförmedling – i hela Sverige – även efter studenten. Ungdomar med examen från Smålands Tekniska College är uppskattade medarbetare på teknikföretagen.

Högskolebehörighet

På Smålands Tekniska College erbjuder vi alla våra elever möjlighet att läsa de kurser som behövs för behörighet till högre utbildning, med en utbildningsplan på upp till 2800 poäng. Du har således möjlighet att välja ytterligare 300 poäng utöver de 2500 poäng som ingår i programmet.


Satsa på en bra utbildning - så satsar vi på dig!