Gmail Schoolsoft

Leasing Kalkylator

kr
kr
mån
%

Kontantinsats normalt 10% av köpeskilling
Löptid normalt 5 år = 60 mån
Restvärde normalt 10%

Välkommen till Smålands Tekniska College

Industritekniska programmet - produkt och maskinteknik

Har du tänkt på att tekniken är global och att du med säkerhet använder den varje dag?

Vi på Smålands Tekniska College gillar teknik! Därför arbetar vi med den senaste tekniken vad gäller både utrustning, programvaror och maskiner. Bärbara datorer till våra elever är en självklarhet och är ett naturligt inslag i undervisningen.

Smålands Tekniska College satsar på spetsutbildning inom industriteknik. Det är ett kompetensområde som är eftertraktat av teknikföretagen - i regionen, i Sverige och i världen. Det är så eftertraktat att företagen i regionen väljer att engagera sig i skolan för att du ska få en så bra utbildning som möjligt och därmed en riktigt bra start på ditt yrkesliv.

Smålands Tekniska College har ett mycket nära samarbete med regionens företag. Det en självklarhet att vi utformar vår utbildningsverksamhet i samråd med teknikföretagen – vi utbildar i verkligheten med samma typ av utrustning som används på företagen.

Vägen till drömjobbet startar på Smålands Tekniska College. Valmöjligheterna efter din examen är många; börja jobba, läs vidare på yrkeshögskola, högskola, universitet eller starta eget företag. Med en teknisk utbildning är det du som väljer bland möjligheter i Sverige eller utomlands.

Tekniken är global! Satsa på en bra utbildning - så satsar vi på dig!

Välkommen!
Elvira Zahirovic, rektor